Natječaji

 • 4.4.2017.

  Objava Natječaja za prodaju nekretnina

  Općinsko vijeće općine Kršan objavljuje natječaj za prodaju nekretnina u upisane u k.o. Kršan,  nekretnine se nalaze u naselju Zagorje - Kamenjari, te Veljaki - Buruli

  Pismene ponude dostavljaju se u roku 8 dana od dana objave obavijesti o natječaju u javnom glasilu, odnosno od dana objave cjelokupnog teksta natječaja na oglasnoj ploči Općine Kršan.

  U privitku se nalazi natječaj.

 • 29.12.2016.

  Natječaj za prodaju nekretnine

  Općinsko vijeće općine Kršan objavljuje natječaj za prodaju nekretnina u kat. čest. br. 371/1 ZGR upisane u z.k.ul.br. 47 k.o. Kršan,  u cjelini vlasništvo Općine Kršan,  nekretnina se nalazi u naselju Kršan - Pristav.

  Pismene ponude dostavljaju se u roku 8 dana od dana objave obavijesti o natječaju u javnom glasilu, odnosno od dana objave cjelokupnog teksta natječaja na oglasnoj ploči Općine Kršan.

  U privitku se nalazi natječaj.

 • Foto vijesti

  10.12.2015.

  Natječaj za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Kršan na radno mjesto voditelj/voditeljica Odsjeka za gospodarstvo i EU projekte.

  Općina Kršan objavila je u Narodnim novinama natječaj za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Kršan na radno mjesto voditelj/voditeljica Odsjeka za gospodarstvo i EU projekte.

  Rok prijave na natječaj je zaključno sa 17. prosinca 2015. godine

   Privitak:

 • Foto vijesti

  2.12.2015.

  Natječaj za prodaju nekretnine

  Općinsko vijeće općine Kršan objavljuje natječaj za prodaju nekretnine. Datum objave je 02. prosinac 2012. godine, a posljednji dan prijave natječaja je 10. prosinca 2015. godine 
 • Foto vijesti

  5.10.2015.

  Objava Natječaja za dodjelu stipendije u školskoj / studijskoj 2015./2016. godini

  Obavještavaju se svi učenici i studenti da Općina Kršan danas 05. listopada 2015. godine raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija u školskoj / studijskoj 2015./2016. godini.

   

   Tekst natječaja je osim na web stranici u privitku ovog teksta, objavljen i na Oglasnoj ploči Općine Kršan.

   

   Krajnji rok za prijavu na natječaj je 10 (deset) dana od dana objave, odnosno 15. listopada 2015. godine (četvrtak).

   

   Također se obavještavaju učenici i studenti koji već imaju sklopljen Ugovor o stipendiranju da su radi nastavka isplate stipendije obvezni dostaviti dokumentaciju prema potpisanom ugovoru i to:

  - potvrdu o upisu u narednu šk./stud. godinu,

  - izjavu da ne primaju stipendiju po drugoj osnovi (obrazac),

  - a učenici dodatno i dokaz da su u prethodnoj godini ostvarili prosjek ocjena od najmanje 4.50,

  Potrebne obrasce (prijavu, izjavu, te prijavu za nastavak isplate) možete preuzeti iz priloženih dokumenata ovoj obavijesti, kao i u službenim prostorijama Općine Kršan, a Pravilnik o stipendiranju i Pravilnik o izmjeni i dopuni Pravilnika o stipendiranju možete pogledati na ovim stranicama u Službenom glasilu Općine Kršan br. 14/10 i 11/11.

Arhiva: |<12 3 4 5> >|
Natječaji

Kalendar događanja