Novosti

16.12.2009.

Obavijet o božićnim poklon bonovima!

Foto vijesti

 

Obavještavaju se mještani Općine Kršan da je Općinski načelnik Općine Kršan povodom predstojećih božićnih blagdana donio odluku o dodjeli:

 

 

 - jednokratne financijske pomoći umirovljenicima sa prebivalištem na području Općine Kršan u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti 100,00 kn pojedinačno,

- jednokratne financijske pomoći domaćicama sa prebivalištem na području Općine Kršan sa navršenih 55 godina života i bez primanja, u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti od 100,00 kn pojedinačno,

- jednokratne financijske pomoći osobama težeg socijalno – materijalnog stanja i osobama težeg zdravstvenog stanja sa područja Općine Kršan svrstanih prema I., II., III. i IV. kategoriji u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti od 200,00 do 800,00 kn pojedinačno.

 Slijedom navedenog, pozivaju se sve domaćice sa području Općine Kršan sa navršenih 55 godina života i bez primanja da se uz predočenje osobne iskaznice jave u Općinu Kršan radi podizanja poklon bona, počevši od četvrtka, 17. prosinca.

 Također se pozivaju svi umirovljeni sa područja Općine Kršan koji su pravo na mirovinu ostvarili nakon mjeseca travnja 2009. godine, a koji još uvijek nisu u službenoj evidenciji Općine Kršan, da se obrate Općini Kršan radi evidentiranja podatka i preuzimanja poklon bona, počevši od četvrtka, 17. prosinca. Sa sobom je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu i posljednji odrezak listića mirovine.

 Umirovljenicima koji se već nalaze u evidenciji Općine Kršan, osobama težeg socijalno – materijalnog stanja te osobama težeg zdravstvenog stanja sa područja Općine Kršan bonovi će biti podijeljeni osobno putem predstavnika Vijeća mjesnih odbora Općine Kršan u razdoblju od 19. – 21. prosinca 2009.g.

Kalendar događanja