Novosti

30.3.2010.

Obavijest o uskrsnom darivanju

Foto vijesti

 Obavještavaju se mještani Općine Kršan da je Općinski načelnik Općine Kršan povodom predstojećih uskršnjih blagdana donio odluku o dodjeli

- jednokratne financijske pomoći umirovljenicima sa prebivalištem na području Općine Kršan u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti 100,00 kn pojedinačno,

- jednokratne financijske pomoći domaćicama sa prebivalištem na području Općine Kršan sa navršenih 55 godina života i bez primanja, u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti od 100,00 kn pojedinačno.

 Umirovljenicima i domaćicama koji se već nalaze u evidenciji Općine Kršan, bonovi će biti dostavljeni na kućne adrese u razdoblju od 01. – 03. travnja 2010. godine.

 Pozivaju se svi umirovljeni sa područja Općine Kršan koji su pravo na mirovinu ostvarili nakon mjeseca prosinca 2009. godine, a koji još uvijek nisu u službenoj evidenciji Općine Kršan, da se obrate Općini Kršan radi evidentiranja podatka i preuzimanja poklon bona. Sa sobom je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu i posljednji odrezak listića mirovine.

 Također se pozivaju sve domaćice sa područja Općine Kršan sa navršenih 55 godina života i bez primanja, a koje još uvijek nisu u službenoj evidenciji Općine Kršan od mjeseca prosinca 2009. godine, da se uz predočenje osobne iskaznice jave u Općinu Kršan radi podizanja poklon bona.

 Zaključak u svezi navedenog se nalazi u privitku.

Kalendar događanja