Novosti

17.12.2010.

Obavijest o darovima povodom Božića!

Foto vijesti

 Obavještavaju se mještani Općine Kršan da je Općinski načelnik Općine Kršan povodom predstojećih božićnih blagdana donio odluku o dodjeli:

- jednokratne financijske pomoći umirovljenicima sa prebivalištem na području Općine Kršan u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti 100,00 kn pojedinačno,

- jednokratne financijske pomoći domaćicama sa prebivalištem na području Općine Kršan sa navršenih 55 godina života i bez primanja, u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti od 100,00 kn pojedinačno,

- jednokratne financijske pomoći osobama težeg socijalno – materijalnog stanja i osobama težeg zdravstvenog stanja sa područja Općine Kršan svrstanih prema I., II., III. i IV. kategoriji u obliku bona za nabavku razne robe vrijednosti od 200,00 do 600,00 kn pojedinačno.

 Slijedom navedenog, pozivaju se svi umirovljenici kao i sve domaćice sa područja Općine Kršan sa navršenih 55 godina života i bez primanja, da se uz predočenje osobne iskaznice jave u Općinu Kršan, prostorije Vijećnice (prizemlje) radi podizanja prigodnog poklon bona, počevši od ponedjeljka, 20. prosinca, u uredovno vrijeme, ponedjeljak 12.00 – 18.00, utorak – petak od 07.00 – 15.00.

Bonovi se mogu podići do zaključno 31. prosinca 2010. godine.

 Također se pozivaju svi umirovljeni sa područja Općine Kršan koji su pravo na mirovinu ostvarili nakon mjeseca travnja 2010. godine, kao i sve domaćice koje su navršile 55. godina života nakon mjeseca travnja 2010. godine, a koji još uvijek nisu u službenoj evidenciji Općine Kršan, da se obrate Općini Kršan radi evidentiranja podatka i preuzimanja poklon bona.

Novim je umirovljenicima sa sobom potrebno ponijeti osobnu iskaznicu i posljednji odrezak listića mirovine a domaćicama je potrebno ponijeti samo osobnu iskaznicu.

 Osobama težeg socijalno – materijalnog stanja te osobama težeg zdravstvenog stanja sa područja Općine Kršan poklon bonovi vrijednosti od 600,00 kn do 200,00 kn će biti dostavljeni osobno na kućne adrese putem Članova Odbora za socijalna pitanja Općine Kršan te predstavnika Vijeća mjesnih odbora Općine Kršan u razdoblju od 21. – 24. prosinca.

Kalendar događanja