Novosti

7.12.2022.

Obavijest Djeda Božićnjaka!

Foto vijesti

 

 

Djed Božićnjak nam konačno stiže u Općinu Kršan!  Podijeliti će paketiće svoj djeci od navršene 1. godine života do zaključno s 4. razredom osnovne škole, i to na sljedeći način:

 

 -          Djeci koja pohađaju Dječji vrtić Kockica Djed i Baka Božićnjak dolaze u posjet 12. prosinca (ponedjeljak) 2022.g. te će im podijeliti božićne paketiće uz prigodnu predstavu.

 

 -          Djeca s područja Općine Kršan koja polaze Dječji vrtić Pjerina Verbanac Labin, paketiće će dobiti u njihovom vrtiću u organizaciji vrtića.

 

 -          Djecu koja pohađaju Osnovnu školu Vladimira Nazora u Potpićnu, Osnovnu školu Ivana Gorana Kovačića u Čepiću, te Osnovnu školu I.L.Ribar, PŠ Vozilići također će posjetiti Djed Božićnjak dana 14. prosinca (srijeda) 2022. g. i podijeliti im paketiće.

 

 -          Preostaloj djeci s područja Općine Kršan koja ne pohađaju navedene vrtiće i škole Djed Božićnjak će podijeliti paketiće u Starom gradu Kršanu u sklopu Adventa dana 22. prosinca (četvrtak) 2022. g., u popodnevnim satima, nakon čega će slijediti prigodna predstava.

 

 Želimo vama i vašoj djeci lijepi provod i ugodne blagdane!

Kalendar događanja