Novosti

22.12.2022.

Advent u Kršanu!

Foto vijesti

Najljepše vrijeme u godini započinje danas u Kršanu. Merry Chersan u predivnom ambijentu starog grada Kršana sa bogatim blagdanskim programom za sve uzraste.

Nakon jučerašnjeg fotografiranja u tematskom photo kutku, za kojeg je bila zadužena ekipa iz Indigo Blu agencije te tako osigurala trajne uspomene na advent podno najljepših kulisa u Istri danas nastavljamo sa programom za najmlađe. U 16:30 sati u Kršan stiže Djed Božićnjak s darovima za djecu po prethodno utvrđenom popisu Općine Kršan i dostavljenim pozivima, a od 17:15 Dječji vrtić Kockica, skupine Žirafe i Ribice koji će nastupiti sa prigodnim programom i okitit će bor kuglicama koje su izradili djeca i roditelji te tako i službeno otvoriti tri adventska dana u Kršanu. U 17:30 sati održat će se predstava za djecu "Priče iz božićne kutije" u izvedbi Teatra Naranče, a nešto kasnije, u 18:30 kreće i nastup KUD-a "Ivan Fonović Zlatela" koji će biti uvertira u božićnu glazbenu večer u Kršanu.

Nakon nastupa KUD-a, koji će ujedno imati i svoj štand u starom gradu, u 19 sati uslijedit će nastup mlade glazbenice iz Kožljaka Karle Levak, a od 20 sati dobra se atmosfera nastavlja jer na scenu stupa DJ Nikola z Kukurini.

Uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi koju su za Vas pripremili ekipa iz Burre, Felicia iz Čepića te Copacabana iz Plomin Luke, a možete i pronaći idealan poklon za staviti pod bor na štandovima božićnog sajma.

 Nadamo se da ćete ove blagdanske dane provesti s vašim najmilijima u prekrasnom ambijentu kojeg smo vam pripremili u starom gradu Kršanu! Merry Chersan svima !!

Kalendar događanja