Novosti

23.12.2022.

Čestitka Načelnika!

Foto vijesti

 

Drage mještanke i mještani Općine Kršan, u ovo blagdansko vrijeme svih nas spajaju osjećaji Božićnog veselja, optimizma i zajedništva, a vjerujem kako ove nadolazeće dane spremno dočekujemo, ispunjeni radošću i nadom koje donosi Blagdansko vrijeme.

 

Božić je, prije svega, vrijeme ljubavi i mira, a mene osobno, kao vašeg načelnika, ovo blagdansko ozračje ispunjava osjećajem zahvalnosti, prije svega, prema vama koji svakodnevno doprinosite ostvarenju mojeg i našeg zajedničkog cilja, a to su - što bolji životni uvjeti u našoj općini.

 

Ovo je zaista posebno razdoblje, poseban dio godine, koje nas može potaknuti da se okrenemo prema svojim obiteljima, prijateljima, susjedima i da dijelimo ono najbitnije u nama, a to je ljubav.

 

U ime vijećnika Općinskoga vijeća općine Kršan na čelu sa predsjednikom Lucianom Mrzlićem, u ime javnih ustanova Općine Kršan, kolegica i kolega iz Općinske uprave i naravno u svoje osobno ime, svima koji slavite, svim ljudima dobre volje, sretan i blagoslovljen Božić uz obilje Božjeg blagoslova, milosti, zdravlja, sreće i ljubavi te iskreno želim još uspješniju novu godinu!

 

Općinski načelnik Općine Kršan

Kalendar događanja