EU projekti


Integrirani program očuvanja, zaštite, razvoja i promicanja kulturne baštine na području Istočne Istre – „Čuvar Istarskog razvoda“ - MIS oznaka KK.06.1.1.01.0034 prema Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava u okviru operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“)
Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Općine Kršan.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za obnovu Kaštela Kršan

U nazočnosti predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, dana 23.ožujka 2017. su u Banskim dvorima potpisani ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava unutar Poziva na dostavu projektnih prijedloga: Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti s naglaskom na udaljena i deprivirana područja kroz ulaganja u potrebe pružatelja usluga zdravstvene zaštite na primarnoj razini te Priprema i provedba Integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine, u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020".

Za projekt „Čuvar Istarskog razvoda“ odobrena su sredstva u iznosu od 965.400,00 kuna odnosno 80% od ukupnih prihvatljivih troškova. Ukupno troškovi prijavljenog projekta iznose 1.206.750,00 kuna.

Kalendar događanja