Novosti

29.4.2022.

Dobrodošli na 17. Krafifest!

Foto vijesti

 

Manifestacija će se održati u nedjelju, 1. svibnja, u cilju očuvanja i promocije istoimene gastro deliciju ovoga kraja. U ponudi će biti krafi koje su pripremile naše vrijedne domaćice, i to u raznim varijantama.

Posjetitelji će se moći okušati i u pripremanju istih na organiziranoj radionici od 15 do 16 sati. Osim raznih vrsta krafa, u ponudi će biti i ostala prigodna jela i pića. Pozivamo Vas da se s nama zabavite uz brojne gastronomske delicije, s naglaskom na naše autohtono jelo, kraf, te uz radionice kuhanja i zabavni program do dugo u noć. Zabava je zagarantirana! 

Od 13 do 20 sati u kulturno-zabavnom dijelu programa nastupit će KUD I. F. Zlatela, KUD Ljiljani, Dean Jedretić na harmonici, Sunset band te ansambl udaraljki BUM BAM iz Labina. Također, u sklopu manifestacije će se od 14 do 16 sati za djecu organizirati radionica “Mali pasticer”, a djeca će  izrađivati kuharske kape od kartona i papira,  ukrasiti kuharske drvene kuhače, izraditi slatke okruglice te će im simpatične djevojke iz Žutog kišobrana napraviti facepainting. Voditelji programa je Neno Pavinčić.

Kalendar događanja