Search icon
Pretraži
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Do čak 110,00 € prigodne financijske potpore za Božićne blagdane po pojedinom korisniku

Do čak 110,00 € prigodne financijske potpore za Božićne blagdane po pojedinom korisniku

18.12.2023.
Vijesti
Loading spinner
Podijeli s drugima
Arrow

Temeljem donijete Odluke o odobravanju prigodne financijske potpore umirovljenicima, domaćica i nezaposlenim osobama kao i osobama težeg materijalnog statusa, invalidima i osobama koje spadaju u skupinu socijalno ugroženih osoba, ukupan iznos prigodne financijske potpore penje se do čak 110,00 € po pojedinom korisniku.

Ovih se dana za umirovljenike s mirovinama do 350,00 € isplatila prigodna naknada u iznosu od 67,00 €, dok se za umirovljenike s mirovinom preko 350,00 €, domaćice i nezaposlene osobe s navršenih 55 godina isplatila prigodna naknada u iznosu od 27,00 €.

Također, temeljem prijedloga Odbora za socijalna Općine Kršan, osobama težeg materijalnog statusa, invalidima i osobama koje spadaju u skupinu socijalno ugroženih osoba, ovisno o težini situacije, isplatila se i prigodna dodatna naknada u iznosima od 27,00 € do 67,00 € pojedinačno.

Pravo na navedenu prigodnu financijsku potporu ostvarilo je gotovo 1000 korisnika, što znači da je ovom mjerom obuhvaćano preko 1/3 naših mještana, za što će se izdvojiti ukupan iznos od oko 38.000,00 €.

Financijske potpore isplaćene su prema evidenciji Odsjeka za financije i računovodstvo, za sve koji su predali svoje podatke Općini Kršan ili se već nalaze u evidenciji Općine Kršan.

Line
Logo made by Alt
© 2024 Općina Kršan. All rights reserved. No part of this site may be reproduced without our written permission.
Arrow pointing up