Search icon
Pretraži
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Izlet u Pordenone na sajam cvijeća povodom Dana žena!

Izlet u Pordenone na sajam cvijeća povodom Dana žena!

29.2.2024.
Događaji
Loading spinner
Podijeli s drugima
Arrow

Povodom Dana žena, i ove godine Općina Kršan organizira jednodnevni izlet, 9.3.2024. u prekrasni gradić Pordenone, gdje će sudionici imati priliku uživati u poznatom sajmu cvijeća i posjetiti Villesse te uživati u shoppingu. U nastavku donosimo i čitav program, a sve zainteresirane molimo da se prijave u najkraćem mogućem roku obzirom da je broj mjesta ograničen. Općina Kršan snosi troškove autobusa, cestarina, vodiča i ulaza na sajam.

 Prijaviti se možete putem emaila na pinoviaggi@gmail.com ili putem telefonskog poziva na 098435940

 Rok za prijavu je 6.3. (srijeda) ili do popunjenja mjesta u autobusu.*

Pravo na prijavu imaju sve ženske osobe s prebivalištem na području Općine Kršan, a ako bude mjesta, prednost imaju i ostali stanovnici Općine Kršan.

 Prilikom prijave potrebno je i potvrditi adresu prebivališta koja će naknadno i biti provjerena.

 PROGRAM IZLETA: Polazak iz Kršana u 06:00h. Slijedi vožnja kroz Sloveniju i Italiju. Dolazak u Pordenone na sajam cvijeća oko 10:00h. Sajam Ortogiardino u Pordenoneu predstavlja važan događaj sjeveroistočne Italije. Interesantan je profesionalnim vrtlarima kao i vrtlarima amaterima ali i svim onima koji vole cvijeće. Na sajmu će,između ostalog, biti izloženo i tropsko cvijeće i biljke te oprema i proizvodi za područje hortikulture, florikulture, namještaja za vrtove, parkove i terase. Ostanak na sajma planiran je do cca 13:30h. Slijedi vožnja u smjeru mjesta Villesse. Dolazak u salon namještaja IKEA oko 14:30h.  Pored salona namještaja IKEA, nalazi se shopping centar TIARE SHOPPING – Mega Mall od 175 dućana. Trgovine u Tiare shopping centru: Saturn, OVS Industry, Toys centar, Conbipel, Cisalfa, H & M, cipele i obuća, Roadhouse Grill, Ipercoop ... Slobodno vrijeme za shopping do 18:00h. Uz usputna zaustavljanja na autocesti, stižemo u Kršan u večernjim satima.

Line
Logo made by Alt
© 2024 Općina Kršan. All rights reserved. No part of this site may be reproduced without our written permission.
Arrow pointing up