Search icon
Pretraži
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Obilježavanje Dana Općine Kršan, 19.-27.07.2024.

Obilježavanje Dana Općine Kršan, 19.-27.07.2024.

16.7.2024.
Događaji
Loading spinner
Podijeli s drugima
Arrow

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća u petak 19. srpnja u 19,30 sati  u Domu kulture Kršanu počinje svečano obilježavanje  Dana Općine Kršan uz Bruna Krajcara.

Središnji dio proslave započinje u subotu 21. srpnja kada će se na Sportsko-rekreacijskom centru Pristav od 20 sati predstaviti domaći KUD Ivan Fonović Zlatela uz goste KUD "Uljanik" iz Pule, a djelić bogatog kulturnog nasljeđa bošnjačke nacionalne manjine pokazat će i članovi KUD-a „Kršanski ljiljani“.  

Zabavni program počet će uz zvukove benda Top of the Pops, a večernja zabava svoje će finale imati nastupom klape Intrade.

U četvrtak 25. srpnja na Dan sv. Jakova, zaštitnika Općine Kršan slavit će se Sveta misa u Starom gradu Kršanu s početkom u 11  sati , a u subotu, 27.srpnja u 19 sati  na istom mjestu održati će se  Duhovni susret „Ljubav mijenja sve“ u kojem nastupaju združeni crkveni zbor župe sv. Antuna op. – Kršan i župe Sv. Juraj mč. – Plomin i gosti).

Ovogodišnji Dan Općine Kršan ispunjen je i sportskim događanjima. Tako će se u nedjelju ujutro održati ekipno natjecanje u udičarenju u Plomin Luci u organizaciji SRD Plomin, a u poslijepodnevnim satima Memorijalni nogometni turnir „Đermano i Mladen Fable“ u Potpićnu.

Plakat
Line
Logo made by Alt
© 2024 Općina Kršan. All rights reserved. No part of this site may be reproduced without our written permission.
Arrow pointing up