Search icon
Pretraži
Accessibility icon
Alati pristupačnosti
Veliki tekst
Invertiraj boju
Crno-bijelo
Razmak slova
Razmak redova
Veliki kursor
Resetiraj alate
Obavijest o promijeni izvođača na dan 20. srpnja 2024.

Obavijest o promijeni izvođača na dan 20. srpnja 2024.

19.7.2024.
Događaji
Loading spinner
Podijeli s drugima
Arrow

Obavještavamo građane da su Klapa Intrade nažalost primorani otkazati koncert koji se trebao održati sutra  u sklopu obilježavanja Dana Općine Kršan, te vam njihovu obavijest prenosimo u cjelosti:

S dubokim žaljenjem obavještavamo javnost da su Tomislav Bralić i klapa Intrade prisiljeni otkazati koncert koji se trebao održati 20. srpnja povodom Dana općine Kršan. Razlog je smrtni slučaj u obitelji jednog od članova klape. Ova odluka je izvan naše kontrole, a kako klapa poručuje, donesena je teška srca jer znamo koliko ste se radovali ovom događaju.

Tomislav Bralić i klapa Intrade žele zahvaliti svima na razumijevanju i podršci te se ispričavaju zbog neugodnosti koje je ovo otkazivanje moglo prouzročiti. Njihova želja bila je podijeliti s vama nezaboravnu večer, no nažalost, to neće biti moguće ovog puta.

Ipak, kako bismo osigurali da večer bude posebna, drago nam je objaviti da će umjesto njih nastupiti Luka Basi. Vjerujemo da će Luka, svojim izvanrednim glazbenim talentom i energijom, prirediti nezaboravan koncert i uljepšati ovu posebnu priliku.

 Još jednom molimo za vaše razumijevanje i nadamo se da ćete uživati u Danu općine Kršan i nastupu Luke Basija.

 Klapa Intrade

Line
Logo made by Alt
© 2024 Općina Kršan. All rights reserved. No part of this site may be reproduced without our written permission.
Arrow pointing up